Sloopwerken

Vermeulen & Zonen Sloopwerken Breda is een toonaangevend bedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is in de sloopbranche. Vermeulen & Zonen Sloopwerken Breda is in 1953 opgericht door P. Vermeulen Sr. In de navolgende jaren hebben wij een geleidelijke doch gestage ontwikkeling en groei meegemaakt. Sinds december 2012 zijn wij verhuisd naar een grotere locatie aan de Nieuwe Bredasebaan 18K e Breda. Hedendaags bestaat de directie uit Patrick en William Vermeulen.

In de jaren negentig heeft de sloopbranche zich ontwikkeld als een volwaardige en volwassen tak van het bouw proces. Dit is mede te danken aan de ontwikkeling van diverse kwaliteitszorgsystemen.

Wij zijn in deze trend meegegaan door het behalen en continueren van het NEN-EN ISO 9001:2008 certificaat, Sloopcertificaat SVMS 007, asbestverwijderingscertificaat SC 530 en het VCA* certificaat. Wij hebben om onze concurrentiepositie te verbeteren veel geïnvesteerd in materieel ( kranen, sorteergrijpers en betonscharen ) en kwaliteits borgingen ( KOMO en VCA* ).

Wij hebben de afgelopen jaren in de sloopbranche, mede vanwege de steeds strengere wetten en regelgeving, een kenmerkende professionalisering ondergaan.

De essentie van het slopen is verschoven, van domweg platgooien en opruimen, naar een milieu vriendelijk proces waar het sorteren van afkomende materialen reeds bij de bron geschiedt. Er word in veel gevallen ook gesproken van het selectief slopen danwel demonteren van een object. Vermeulen & Zonen Sloopwerken Breda streeft bij zijn sloopwerken naar een niet recyclebare fractie van minder dan 5% van het totaal af te voeren materiaal.

Vermeulen & Zonen  Sloopwerken Breda voert voor alle grote en kleine opdrachtgevers, in de regio’s Brabant en Zeeland, sloopwerken, renovatie sloopwerken en asbestsaneringen uit.

Tot onze vaste opdrachtgevers behoren onder meer:

  • Overheidsinstellingen ( o.a. Rijkswaterstaat en provincies )
  • Gemeentes en Woningbouwverenigingen
  • Industrieën en Verzekeringsmaatschappijen
  • Architecten, Projectontwikkelaars en Aannemers

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte neem dan gerust contact op met ons op.

Vermeulen Sloopwerken Breda Slopen Asbestsanering Sloopbedrijf