Vermeulen Sloopwerken Breda Co2 Prestatieladder Circulair Slopen2024-07-18T11:43:21+02:00

Wij zijn zaterdag 20-07-2024 t/m zaterdag 10-08-2024 gesloten zijn vanwege de bouwvak vakantie!

Vermeulen Sloopwerken Breda Co2 Prestatieladder

Vermeulen Sloopwerken Breda Co2 Prestatieladder

Sloopwerken Breda – Vermeulen & Zonen Sloopwerken Breda is een toonaangevend familie bedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in de sloopbranche. Vermeulen & Zonen Sloopwerken Breda is begin jaren 50 van de vorige eeuw opgericht door P. Vermeulen Sr. In de navolgende jaren hebben wij een geleidelijke doch gestage ontwikkeling en groei meegemaakt. Sinds december 2012 zijn wij verhuisd naar een grotere, water gebonden, locatie aan de Nieuwe Bredasebaan 18K te Breda.

Hedendaags bestaat de directie uit Patrick en William Vermeulen. De 5e generatie “Vermeulens” staat al in de startblokken. Gemotiveerd, met een van huis uit meegekregen circulair DNA, verjongen zij ons familiebedrijf op een natuurlijke, familiaire, en consistente wijze waardoor wij het vertrouwen hebben dat onze kennis op een mooie wijze doorgezet kan worden naar alweer de volgende generatie.

Eind vorige begin deze eeuw heeft de sloopbranche zich ontwikkeld als een volwaardige en volwassen tak van het bouw proces. Dit is mede te danken aan de ontwikkeling van diverse kwaliteitszorgsystemen. Wij zijn in deze trend meegegaan door het behalen en continueren van het NEN-EN ISO 9001:2015 certificaat, Sloopcertificaat SVMS 007, procescertificaat asbestverwijdering en het VCA* certificaat. Om onze concurrentie positie te behouden en frequent te kunnen verbeteren investeren wij jaarlijks in onze mensen en materieel. Investeren in veiligheid, in middelen en kennis, is hier een wezenlijk onderdeel van.

Sloopwerken Breda hebben de afgelopen jaren in de sloopbranche, mede vanwege de steeds strengere wetten en regelgeving, een kenmerkende professionalisering ondergaan. Zie onze Co2 Prestatieladder.

De essentie van het slopen is verschoven, van domweg platgooien en opruimen, naar een milieu vriendelijk proces waar het sorteren van afkomende materialen reeds bij de bron geschiedt. Er word in veel gevallen ook gesproken van het selectief slopen dan wel demonteren van een object. Vermeulen & Zonen Sloopwerken Breda streeft bij zijn sloopwerken naar een niet recyclebare fractie van minder dan 2% van het totaal af te voeren materiaal.

Co2 Prestatieladder

Vermeulen Sloopwerken is zich bewust van de CO2 uitstoot en de nadelige gevolgen daarvan. Daarom worden wij in 2024 gecertifieerd op niveau 3 van de CO2 Prestatieladder, om zo bewustwording te creëren en uiteindelijk onze CO2 uitstoot fors te verminderen. De CO2-prestatieladder is hét meetinstrument dat bedrijven en overheden in Nederland helpt om deze vragen op het gebied van CO2 uitstoot te beantwoorden. Lees hier verder …

Sloopwerken Breda – Vermeulen & Zonen  Sloopwerken Breda voert voor alle grote en kleine opdrachtgevers, in de regio’s Brabant en Zeeland, sloopwerkenrenovatie sloopwerken en asbestsaneringen uit.

Tot onze vaste opdrachtgevers behoren onder meer:

  • Overheidsinstellingen ( o.a. Rijkswaterstaat en provincies )
  • Gemeentes en Woningbouwverenigingen
  • Industrieën en Verzekeringsmaatschappijen
  • Architecten, Projectontwikkelaars en Aannemers
  • Partuculieren

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor Sloopwerken Breda neem dan gerust contact op met ons op.

Sloopwerken Breda
Circulair duurzaam demonteren sloopmaterialen = hergebruik

Onze handel in gebruikte sloopmaterialen, gevestigd aan de nieuwe bredasebaan 18K te Breda, lijkt eenvoudig maar niets is minder waar. Het hergebruik van gebruikte sloopmaterialen vraagt o.a. om expertise, ervaring, zorgvuldigheid, geduld en een ruime opslagcapaciteit maar vooral een groen DNA. Via onze gebruikte sloopmaterialen handel op meer dan 23.000m2 vinden gebruikte sloopmaterialen uit onze sloopwerken en renovatie sloopwerken hun weg terug naar de zakelijke en particuliere afzet markten in geheel Nederland. Maar tegenwoordig weten ook Belgische klanten ons goed te vinden. Op Gebruiktesloopmaterialen.nl houden wij niet onze actuele voorraad van ons gehele assortiment bij. Dit is zeer arbeidsintensief en zou kostprijsverhogend werken voor onze klanten.

Sloopwerken Breda Nieuws

Vermeulen en Zonen Sloopwerken Breda B.V. gaat op voor de Co2 Prestatieladder!

13 mei 2024|Circulair Slopen, CO2 Prestatieladder, Duurzaam Slopen|

Vermeulen en Zonen Sloopwerken Breda B.V. gaat op voor de Co2 Prestatieladder! Als experts in sloopwerkzaamheden begrijpen we de impact [...]

Vermeulen Sloopwerken: Voorop in Duurzaamheid met de Co2 Prestatieladder

13 mei 2024|Circulair Slopen, CO2 Prestatieladder, Duurzaam Slopen|

Co2 Prestatieladder In een wereld waar klimaatverandering een steeds urgentere kwestie wordt, is het cruciaal dat bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen voor de impact [...]

Pioniers in Circulaire Slopen en Renovatiesloopwerken in Breda

7 mei 2024|Bouwmaterialen, Circulair Slopen, Duurzaam Slopen, Gebruikte Sloopmaterialen, Sloopwerken|

Pioniers in Circulaire Slopen en Renovatiesloopwerken in Breda Vermeulen & Zonen Sloopwerken: Uw Partner in Duurzaam Slopen Vermeulen & Zonen Sloopwerken, gevestigd in [...]

Sloopwerken Breda Slopen Asbestsanering Bouwmaterialen Renovatie Milieuvriendelijk Recycle Sloopbranche Circulair Slopen Sloopbedrijf.Sloopwerken Breda – Vermeulen Sloopwerken Breda (StreetView) De essentie van het slopen is verschoven, van domweg platgooien en opruimen, naar een milieu vriendelijk proces waar het sorteren van afkomende materialen reeds bij de bron geschiedt. Er word ook gesproken van het selectief slopen dan wel demonteren van een object. Sloopwerken Breda streeft bij de sloopwerken naar een niet recyclebare fractie van minder dan 2% van het totaal af te voeren materiaal.- Sloopwerken – Circulaire SloopGebruikte SloopmaterialenRisico Dragend Circulaire SloopPrecisie DemontageAsbestsaneringCirculaire Demontage –   Chroom6 – Circulaire Pareltjes – CO2 ReductieHoutPlatenDeurenKozijnenMetaalDakpannenSanitairIsolatieVerwarmingTrappenTuinVerlichtingBrandpreventieElectronicaHekwerkenKeukens en Rioleringen.