Vermeulen en Zonen Sloopwerken Breda B.V. gaat op voor de Co2 Prestatieladder!

Als experts in sloopwerkzaamheden begrijpen we de impact die onze activiteiten kunnen hebben op het milieu. Daarom gaan we bij Vermeulen en Zonen Sloopwerken Breda de uitdaging aan om onze Co2-uitstoot te verminderen. Op te gaan voor een certificaat van de Co2-Prestatieladder helpt ons daarbij en binnenkort staat onze eerste audit gepland! Binnenkort zullen we informeren over de doelen waar we ons aan committeren en hoe we deze van plan zijn te gaan behalen

Co2 Prestatieladder

Vermeulen Sloopwerken is zich bewust van de CO2 uitstoot en de nadelige gevolgen daarvan. Daarom worden wij in 2024 gecertifieerd op niveau 3 van de CO2 Prestatieladder, om zo bewustwording te creëren en uiteindelijk onze CO2 uitstoot fors te verminderen. De CO2-prestatieladder is hét meetinstrument dat bedrijven en overheden in Nederland helpt om deze vragen op het gebied van CO2 uitstoot te beantwoorden. Organisaties kunnen zich laten certificeren op verschillende niveaus. Hoe hoger het niveau, hoe duurzamer het bedrijf. Wij maken hierbij dan ook gebruik van gecertificeerde instanties om ons hiermee te begeleiden en te adviseren.

Vermeulen en Zonen Sloopwerken Breda B.V. gaat op voor de Co2 Prestatieladder! Ontdek certificering op niveau 3 van de CO2-Prestatieladder.
https://www.co2-prestatieladder.nl/nl/deelnemersVermeulen Sloopwerken Breda (StreetView) De essentie van het slopen is verschoven, van domweg platgooien en opruimen, naar een milieu vriendelijk proces waar het sorteren van afkomende materialen reeds bij de bron geschiedt. Er word ook gesproken van het selectief slopen dan wel demonteren van een object. Wij streven bij de sloopwerken naar een niet recyclebare fractie van minder dan 2% van het totaal af te voeren materiaal.- SloopwerkenCirculaire SloopGebruikte SloopmaterialenRisico Dragend Circulaire SloopPrecisie DemontageAsbestsaneringCirculaire Demontage –   Chroom6 – Circulaire Pareltjes – CO2 ReductieHoutPlatenDeurenKozijnenMetaalDakpannenSanitairIsolatieVerwarmingTrappenTuinVerlichtingBrandpreventieElectronicaHekwerkenKeukens en Rioleringen.