Materieel

Voor onze sloopprojecten, demontage sloopwerken, circulaire renovatie sloopprojecten en asbestsaneringen gebruiken wij de juiste goedopgeleide mensen en voorzien onze werknemers met materieel met de modernste stand der techniek.

Hiervoor gebruikt Vermeulen & Zn sloopwerken Breda b.v. machines van 800kg tot aan 70 ton. Het kleine materieel maakt ons flexibel op projectlocaties ter grote van een postzegel terwijl de grotere machines hun spierbundels en kracht kunnen tonen op de grotere circulaire sloopwerken. Onze machines worden altijd bestuurd door eigen zelfstandige machinisten met kennis van zaken, eigen verantwoordelijkheid en een ongekende passie voor ons mooie duurzame sloopvak.

Onze hydraulische UHD sloopmachines zijn zonder uitzondering speciaal ontwikkeld voor slopen en gecontroleerd ontmantelen van gebouwen en opstallen. Al onze machines zijn uitgerust met volautomatische hydraulische koppelingen van Oil-quick of lehnhof. Het wisselen en selecteren van het juiste uitrustingsstuk voor de benodigde werkzaamheden word zo op een ergonomische wijze vergemakkelijkt en stimuleert/bewerkstelligd zo een gecontroleerde duurzame werkwijze.

Wij beschikken over een machinepark van klein naar groot waarvan de zwaarste uitgerust zijn in een Ultra UHD uitvoering om zeer gecontroleerd te kunnen slopen. Indien mogelijk kiezen wij voor hybride technologie of gelijkwaardig zodat onze krachtpatsers op een positieve manier bijdrage aan de vermindering van CO2 uitstoot (footprint). Onze vrachtwagens met Euro 6 motoren sluiten daar mooi op aan.

Door slim brandstofverbruik en een brandstof besparend hydraulisch hybride systeem dat energie opslaat en opnieuw gebruikt boeken wij besparingen in het gebruik van fossiele brandstoffen en bereiken wij een hogere productiviteit van onze machinist. Een super stille werkomgeving is een vanzelfsprekendheid. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van specialistische uitrustingsstukken. Van sloop- en sorteergrijpers, betonscharen en crushers tot hamers en specifieke bakken. Duurzaam circulair slopen begint met de juiste slooptechniek.

Krachtige en moderne machines met specialistische uitrustingsstukken. Elk project vraagt om een andere aanpak en passende machines. Wij gebruiken hiervoor onze specialistische machines van 800kg – 70 ton en zo staan wij altijd ons mannetje. De juiste spierbundels voor resultaat in elk sloopproject.

Wij geloven in het flexibel inzetten van onze machines en selecteren het juiste machinepark voor het project dat we uitvoeren.

Wij kunnen bij onze projecten onder andere gebruik maken van:

Transport van zowel;
o Haakarmsysteem met containers (6 – 50 kub)
o Trailers ten behoeve van puinafvoer
o Diepladers ten behoeve van verplaatsen materieel (kranen)

Machinepark bestaande uit (rups)kranen van 800kg – 70 ton
o UHD uitvoering tot +/- 40 meter hoogte
o Voorzien van sproei installatie ten behoeven van stofbestrijding
o Voorzien van overdrukcabines ten behoeven van saneringen

Uitrustingsstukken ten behoeven van machinepark
o Vol automatische hydraulische snelwissel-koppelingen ( oilquick en lehnhof )
o Hamers
o Crushers/betonscharen van 100kg-6500kg
o Puinrieken/dieplepelbakken
o Schrootscharen
o Sloop sorteergrijpers