Wie zijn wij

Vermeulen & zn. sloopwerken Breda is een echt familiebedrijf, opgericht net na de 2e wereldoorlog begin jaren 50 van de vorige eeuw, waarin reeds de 5e generatie van de Fam. werkzaam is.

Met gemiddeld tussen de 20-30 goed opgeleide, gemotiveerde en vakbekwame werknemers bedienen wij onze opdrachtgevers uit geheel Zuid Nederland.

Met onze kernwaarden duurzaamheid, social return, veiligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap treden wij onze disciplines Demontagesloop, Renovatiesloop, Asbestsanering en Milieutechniek tegemoet.

In 2012 is ons bedrijf verhuist vanuit de oude volksbuurt “ de heuvel”  in Breda naar een watergebonden locatie van meer dan 20.000m2 grond  aan de nieuwe bredasebaan te Breda. Op dit terrein hebben wij onze “ouderwetse sloperswerft” gemoderniseerd tot een gespecialiseerde gebruikte sloopmaterialen handel waarbij wij meer dan 98% van de materialen welke afkomstig zijn van onze projecten weer een 2e leven geven.

Wij onderkennen uw belangen. U heeft van ons de beste prijs en wordt ontzorgd tijdens het gehele sloopproces. Van duurzaamheid, veiligheid en social return tot vrijblijvend advies, begeleiding en complete project ontzorging.