RENOVATIE

Door de snelle verandering van de maatschappij hebben gebouwen een steeds kortere levensduur. Vroeg of laat komt gehele of gedeeltelijke sloop aan de orde. Bij renovatie sloopwerken is vaak een gedeeltelijke inpandige sloop noodzakelijk. Het uitvoeren van renovatie sloop vereist een specialistische aanpak.

Om kwaliteits, continuïteits en milieu technische belangen te waarborgen werkt Vermeulen & Zonen Sloopwerken Breda volgens een vooraf opgesteld sloopplan. Hierin worden de veiligheidseisen van mens en milieu gewaarborgd. Vermeulen & Zonen Sloopwerken Breda maakt hierbij dan gebruik van gecertificeerd en gekeurd materiaal.

Tevens zijn alle werknemers voorzien van alle benodigde opleidingen zoals: bedrijfshulpverlening, basisveiligheid, veiligheid voor leidinggevende en EHBO opleidingen.

Vermeulen & Zonen Sloopwerken Breda staat bekent om zijn knowhow en vakkennis bij het renoveren van gebouwen. Wij maken bij deze renovatie sloopwerken gebruik van zeer specialistisch handgereedschap, bobcats, minikraantjes en slooprobots.