Precisie demontage/ renovatie sloopwerken

Renovatiesloop = precisiesloop

Met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu ( VGM ) voeren wij dagelijks onze renovatie en precisiesloop projecten uit. Met een projectgebonden werkvoorbereiding met veel aandacht voor VGM, circulair hergebruik van materialen en het goed scheiden van monostromen voeren onze gemotiveerde werknemers jaarlijks een veelvoud aan renovatie sloopprojecten uit.

Door de snelle verandering van de maatschappij hebben gebouwen een steeds kortere levensduur. Vroeg of laat komt gehele of gedeeltelijke sloop aan de orde. Bij renovatie sloopwerken is vaak een gedeeltelijke inpandige sloop noodzakelijk en vereist een specialistische maar vooral veilige aanpak. Al jaren zijn onze slopers gewend om voor iedere afzonderlijke taak een LMRA uit te voeren. ( Last Minute Risico Analyse ) Dit verhoogt op taakniveau de veiligheid. Ons moto hierbij is;

LET OP VEILIGHEID EERST!!

Onze renovatiesloop afdeling voert als onderaannemer opdrachten uit voor de grotere bouwondernemingen, lokale MKB-ers en particulieren. Maar vaak werken wij ook rechtstreeks als hoofaannemer voor vastgoedeigenaren en beheerders.

Ons uitgebreide dienstenaanbod biedt u veel voordeel. Eén contactpersoon verzorgt voor u de totale begeleiding van onze diensten binnen uw project: asbestsanering, renovatie-sloopwerk, boren van sparingen, sleuvenzagen, grondwerk, et cetera. Onze korte interne lijnen en geen 9-5 mentaliteit maken dat wij u altijd snel en met veel kennis te woord kunnen staan.

Wij voeren renovatie-sloopwerk uit in de volgende sectoren

Woningbouw:
· Woningen
· Flatgebouw
· Appartementen
· Aanleunwoningen

Utiliteitsgebouw
· Kantoren
· Zieken- en verzorgingshuizen
· Scholen en openbare gebouwen
· Winkelcentra

Industrie
· Energie
· Food
· Non-food
· Petrochemie