Vermeulen & Zn sloopwerken Breda b.v. levert als grondstoffen en gebruikte sloopmaterialen leverancier een belangrijke bijdrage aan de transitie naar een circulaire en duurzame economie. Sinds jaar en dag, reeds meer dan 70 jaar, verhandelen wij nu via www.gebruiktesloopmaterialen.nl ( GSM ) circulair gedemonteerde sloopmaterialen uit onze projecten om ze op te slaan en vervolgens te verhandelen op een terrein van meer dan 20.000m2. Wij hanteren daarbij vaak gekscherend ons motto; DE KOPER IS AL WEL GEBOREN MAAR WIJ HEBBEN HEM NOG NIET GEVONDEN OF HIJ HEEFT ZICH NOG NIET GEMELD MAAAAAAR KOMEN DOET HIJ!!!!!

Onze handel in www.gebruiktesloopmaterialen.nl , gevestigd aan de nieuwe bredasebaan 18K te Breda, lijkt eenvoudig maar niets is minder waar. Het hergebruik van gebruikte sloopmaterialen vraagt o.a. om expertise, ervaring, zorgvuldigheid, geduld en een ruime opslagcapaciteit maar vooral een circulair en duurzaam DNA. Via onze gebruikte sloopmaterialen handel, op meer dan 20.000m2, vinden gebruikte sloopmaterialen uit onze sloopwerken en renovatie sloopwerken hun weg terug naar de markt en in de samenleving.

Onze goed opgeleide werknemers halen alle materialen zorgvuldig uit de gebouwen. Hierna worden ze gesorteerd en naar onze opslag van gebruikte sloopmaterialen gebracht. Wij halen bruikbare materialen en grondstoffen uit gebouwen bij renovatie en circulaire sloopprojecten. Daarmee leveren wij een toegevoegde waarde in de transitie van sloop naar circulair en duurzaam bouwen. Oftewel: gebruikte sloopmaterialen zijn onmiskenbaar een mindere belasting voor het milieu. De materialen hoeven niet opnieuw te worden geproduceerd en verwerkt. Daarvoor wordt hoogwaardig hergebruik steeds vaker toegepast.

Circulair bouwen/ontwerpen en slopen is een niet meer weg te denken manier van werken welke steeds vaker gevraagd en geaccepteerd wordt. Waarom zou een deur die nog in prima staat is, niet nog een keer worden hergebruikt? Waarom wordt een stalen balk niet opnieuw toegepast? De vraag naar gebruikte producten is groeiende en daar proberen wij middels onze www.gebruiktesloopmaterialen.nl ( GSM )onze bijdragen aan te leveren.

GSM is via www.gebruiktesloopmaterialen.nl onze online voorraadkast van waaruit wij gebruikte sloopmaterialen verhandelen. U bent natuurlijk ook van harte welkom aan de nieuwe bredasebaan 18K te Breda voor de aanschaf van de meest uiteenlopende gebruikte sloopmaterialen. Ons aanbod is enorm!