Sloopwerken Breda – Vermeulen & Zonen Sloopwerken Breda is een toonaangevend familie bedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in de sloopbranche. Vermeulen & Zonen Sloopwerken Breda is begin jaren 50 van de vorige eeuw opgericht door P. Vermeulen Sr. In de navolgende jaren hebben wij een geleidelijke doch gestage ontwikkeling en groei meegemaakt. Sinds december 2012 zijn wij verhuisd naar een grotere, water gebonden, locatie aan de Nieuwe Bredasebaan 18K te Breda.

Hedendaags bestaat de directie uit Patrick en William Vermeulen. De 5e generatie “Vermeulens” staat al in de startblokken. Gemotiveerd, met een van huis uit meegekregen circulair DNA, verjongen zij ons familiebedrijf op een natuurlijke, familiaire, en consistente wijze waardoor wij het vertrouwen hebben dat onze kennis op een mooie wijze doorgezet kan worden naar alweer de volgende generatie.

Eind vorige begin deze eeuw heeft de sloopbranche zich ontwikkeld als een volwaardige en volwassen tak van het bouw proces. Dit is mede te danken aan de ontwikkeling van diverse kwaliteitszorgsystemen. Wij zijn in deze trend meegegaan door het behalen en continueren van het NEN-EN ISO 9001:2015 certificaat, Sloopcertificaat SVMS 007, procescertificaat asbestverwijdering en het VCA* certificaat. Om onze concurrentie positie te behouden en frequent te kunnen verbeteren investeren wij jaarlijks in onze mensen en materieel. Investeren in veiligheid, in middelen en kennis, is hier een wezenlijk onderdeel van.

Sloopwerken Breda hebben de afgelopen jaren in de sloopbranche, mede vanwege de steeds strengere wetten en regelgeving, een kenmerkende professionalisering ondergaan.

De essentie van het slopen is verschoven, van domweg platgooien en opruimen, naar een milieu vriendelijk proces waar het sorteren van afkomende materialen reeds bij de bron geschiedt. Er word in veel gevallen ook gesproken van het selectief slopen dan wel demonteren van een object. Vermeulen & Zonen Sloopwerken Breda streeft bij zijn sloopwerken naar een niet recyclebare fractie van minder dan 2% van het totaal af te voeren materiaal.

Sloopwerken Breda Slopen Asbestsanering Bouwmaterialen Renovatie Milieuvriendelijk Recycle Sloopbranche Circulair Slopen Sloopbedrijf.Sloopwerken Breda – Vermeulen Sloopwerken Breda (StreetView) De essentie van het slopen is verschoven, van domweg platgooien en opruimen, naar een milieu vriendelijk proces waar het sorteren van afkomende materialen reeds bij de bron geschiedt. Er word ook gesproken van het selectief slopen dan wel demonteren van een object. Sloopwerken Breda streeft bij de sloopwerken naar een niet recyclebare fractie van minder dan 2% van het totaal af te voeren materiaal.- Sloopwerken – Circulaire SloopGebruikte SloopmaterialenRisico Dragend Circulaire SloopPrecisie DemontageAsbestsaneringCirculaire Demontage –   Chroom6 – Circulaire Pareltjes – CO2 ReductieHoutPlatenDeurenKozijnenMetaalDakpannenSanitairIsolatieVerwarmingTrappenTuinVerlichtingBrandpreventieElectronicaHekwerkenKeukens en Rioleringen.