Vermeulen & Zonen Sloopwerken Breda B.V.

Slopen is demonteren en dus circulair slopen met duurzaam inzetten van gebruikte sloopmaterialen.

Slopen is omgekeerd bouwen, het demonteren van materialen en deze vervolgens weer circulair inzetten in onze maatschappij. Vermeulen & Zn sloopwerken hanteert deze sloop volgorde al meer dan 70 jaar dus circulair denken en demonteren zit in ons DNA. Wat ons onderscheidt van onze collega’s is dat wij vinden dat materialen een restwaarde hebben ongeacht of de markt hiervoor makkelijk en op korte termijn beschikbaar is.

Wij demonteren herbruikbare sloopmaterialen risicodragend uit onze projecten om ze vervolgens op te slaan op onze gebruikte sloopmaterialenhandel. Het moto dat wij hierbij hanteren is dat de koper al wel geboren is maar dat wij hem nog niet gevonden hebben of dat hij zich nog niet gemeld heeft maar dat hij ooit zal komen.
Op onze gebruikte sloopmaterialenhandel, van meer dan 20.000 m2, worden alle gedemonteerde sloopmaterialen gesorteerd, opgeslagen en vervolgens weer verhandeld. ( zie www.gebruiktesloopmaterialen.nl )

Alle materialen op onze gebruikte sloopmaterialenhandel zijn allemaal vakkundig gedemonteerd en verzameld door ons. Indien mogelijk door werknemers met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Wij streven er naar om zo verantwoord om te gaan met onze mensen, het milieu, onze energie en de toe te passen grondstoffen.

Circulair ondernemen is al sinds jaren de kerngedachte in onze bedrijfsvoering. Daarbij laten wij zien dat het mogelijk is om materialen een 2e leven te geven. Dit is al meer dan 70 jaar onze slogan. Dit doen wij met een verantwoorde werkwijze, duurzame blik en een sociale houding. Klantgericht, kwalitatief, professioneel en betrokken. Want duurzaam slopen? Dat begint met een vooruitstrevende, respectvolle en duurzame visie.