Duurzaam ondernemen Circulair slopen en Hergebruik Deuren

Zo nu en dan ontvangen we bij onze website www.gebruiktesloopmaterialen.nl foto’s van tevreden klanten, en afgelopen zaterdag was het weer zover. Twee enthousiaste leden van een scoutinggroep uit Breda stonden voor onze gebruikte materialenhandel met een specifieke vraag: ze waren op zoek naar een mooie gebruikte deur van 40mm. Gelukkig hebben we altijd een voorraad van enkele honderden deuren, dus het was vrijwel zeker dat we aan hun verzoek konden voldoen.

Het feit dat mensen specifiek op zoek gaan naar gebruikte materialen is een prachtig voorbeeld van circulair hergebruik van hoogwaardige producten. Onze filosofie sluit hier perfect op aan, aangezien we het hergebruik van materialen volgens trede 7 (re-use) van de R Ladder bevorderen. Het is geweldig om te zien dat steeds meer mensen bewust worden van de voordelen van circulaire economie en hun steentje bijdragen door te kiezen voor hergebruik.

Hoewel deze enkele deur slechts een klein onderdeel van onze omzet vertegenwoordigt, zijn we zeer tevreden en dankbaar dat we op deze manier kunnen bijdragen aan een circulaire en duurzame samenleving. Het gaat niet alleen om de financiële waarde, maar vooral om de positieve impact die we hebben op het milieu en de maatschappij.

Bij gebruiktesloopmaterialen.nl zijn we trots op ons assortiment van hoogwaardige tweedehands producten. Of het nu gaat om deuren, ramen, kozijnen of andere bouwmaterialen, we streven ernaar om een breed scala aan kwaliteitsproducten aan te bieden die nog jarenlang dienst kunnen doen. Het is geweldig om te weten dat onze klanten deze materialen waarderen en er nieuwe projecten mee kunnen realiseren.

We blijven ons inzetten om onze klanten te voorzien van duurzame en herbruikbare materialen. Samen kunnen we een verschil maken en de transitie naar een circulaire economie versnellen. Bedankt aan alle klanten die ons ondersteunen en ons helpen om een circulair en duurzaam ethos te verspreiden. We kijken uit naar nog veel meer tevreden klanten die ons foto’s sturen van hun geslaagde projecten met onze gebruikte materialen.

Duurzaam ondernemen Circulair slopen en Hergebruik Deuren. Gebruikte materialen is een prachtig voorbeeld van circulair hergebruik producten.Vermeulen Sloopwerken Breda (StreetView) De essentie van het slopen is verschoven, van domweg platgooien en opruimen, naar een milieu vriendelijk proces waar het sorteren van afkomende materialen reeds bij de bron geschiedt. Er word ook gesproken van het selectief slopen dan wel demonteren van een object. Wij streven bij de sloopwerken naar een niet recyclebare fractie van minder dan 2% van het totaal af te voeren materiaal.- SloopwerkenCirculaire SloopGebruikte SloopmaterialenRisico Dragend Circulaire SloopPrecisie DemontageAsbestsaneringCirculaire Demontage –   Chroom6 – Circulaire Pareltjes – CO2 ReductieHoutPlatenDeurenKozijnenMetaalDakpannenSanitairIsolatieVerwarmingTrappenTuinVerlichtingBrandpreventieElectronicaHekwerkenKeukens en Rioleringen.