Pioniers in Circulaire Slopen en Renovatiesloopwerken in Breda

Vermeulen & Zonen Sloopwerken: Uw Partner in Duurzaam Slopen

Vermeulen & Zonen Sloopwerken, gevestigd in Breda, is een toonaangevend familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar actief is in de sloopbranche. Onze expertise omvat een breed scala aan diensten, waaronder sloopwerken, renovatiesloopwerken en asbestsaneringen. Met een circulair DNA streven we naar milieuvriendelijke oplossingen en duurzaamheid in elke fase van het sloopproces.

Vermeulen & Zonen Sloopwerken: uw partner in duurzaam slopen. Ontdek onze expertise in renovatiesloopwerken en asbestsaneringen.

Onze Kernwaarden:

Milieuvriendelijk: Bij Vermeulen & Zonen Sloopwerken staat milieuvriendelijkheid centraal. We sorteren afkomende materialen al bij de bron en streven naar een niet-recyclebare fractie van minder dan 2% van het totaal af te voeren materiaal. Circulair slopen en demonteren zijn onze speerpunten.

Kwaliteit en Veiligheid: We zijn gecertificeerd volgens NEN-EN ISO 9001:2015, Sloopcertificaat SVMS 007, procescertificaat asbestverwijdering en het VCA* certificaat. Investeren in veiligheid, middelen en kennis is essentieel voor ons succes.

Familietraditie: Gestart door P. Vermeulen Sr., wordt Vermeulen & Zonen Sloopwerken nu geleid door Patrick en William Vermeulen. De 5e generatie “Vermeulens” staat al klaar om onze kennis door te geven aan de volgende generatie.

Onze Diensten:

Sloopwerken: Van kleine projecten tot grootschalige sloopwerken, we voeren ze uit voor diverse opdrachtgevers, waaronder overheidsinstellingen, gemeentes, industrieën en particulieren.

Renovatiesloopwerken: Bij renovaties zorgen we voor een zorgvuldige demontage en hergebruik van materialen.

Asbestsanering: Veilig en conform de regelgeving verwijderen we asbest.
Gebruikte Sloopmaterialen: Onze handel in gebruikte sloopmaterialen vraagt om expertise en een ruime opslagcapaciteit. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op3.

Vermeulen & Zonen Sloopwerken: Circulair duurzaam demonteren sloopmaterialen = hergebruik. Wij zijn uw partner voor verantwoord slopen en bouwen aan een duurzame toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte! Tel: 076-5145679.

Onze Expertise in Sloopwerken

Bij Vermeulen Sloopwerken staat kwaliteit voorop in alles wat we doen. Of het nu gaat om grootschalige sloopprojecten, asbestsanering, renovatie, of circulaire demontage, ons team van experts staat klaar om elke uitdaging aan te gaan met precisie en efficiëntie. Onze technieken zijn geavanceerd en onze processen zijn zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en milieu.

Duurzaamheid in Actie: Circulair Slopen en Recyclen

Als voorstanders van duurzaamheid zijn we trots op onze rol als pioniers in circulair slopen en recyclen van bouwmaterialen. Bij Vermeulen Sloopwerken geloven we in het maximaliseren van de waarde van elk sloopproject door het hergebruiken en recyclen van materialen. Dit vermindert niet alleen de impact op het milieu, maar draagt ook bij aan een circulaire economie waarin grondstoffen worden behouden en verspilling wordt geminimaliseerd.

Asbestsanering: Veiligheid voorop

In de wereld van sloopwerken is veiligheid een absolute prioriteit, vooral bij projecten die asbest bevatten. Bij Vermeulen Sloopwerken begrijpen we de complexiteit van asbestsanering en nemen we alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat het proces veilig en efficiënt verloopt. Ons team is goed opgeleid en gecertificeerd om asbest op een verantwoorde manier te verwijderen, waarbij alle geldende regelgeving en richtlijnen worden nageleefd.

Renovatiesloopwerken: Het herdefiniëren van ruimtes

Renovatieprojecten vereisen een zorgvuldige aanpak om ervoor te zorgen dat bestaande structuren op een veilige en efficiënte manier worden verwijderd. Bij Vermeulen Sloopwerken hebben we ruime ervaring in het uitvoeren van renovatiesloopwerken, waarbij we oude gebouwen transformeren tot nieuwe en moderne ruimtes. Of het nu gaat om het slopen van een enkele kamer of een volledig gebouw, wij hebben de expertise en het vakmanschap om het project tot een succes te maken.

Milieuvriendelijkheid als Leidraad

Bij Vermeulen Sloopwerken streven we ernaar om elk aspect van onze activiteiten zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Van het minimaliseren van afval tot het efficiënt gebruiken van hulpbronnen, we integreren duurzaamheid in alles wat we doen. Onze toewijding aan het milieu gaat verder dan alleen woorden – het is een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur en onze belofte aan onze klanten en de gemeenschap.

Samenwerken voor een Duurzame Toekomst

Of u nu een aannemer, ontwikkelaar of particuliere huiseigenaar bent, bij Vermeulen Sloopwerken staan we klaar om met u samen te werken aan uw volgende project. Onze expertise in sloopwerken, asbestsanering, bouwmaterialen recyclen en renovatiesloopwerken stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget.

Contacteer Ons

Neem vandaag nog contact op met Vermeulen Sloopwerken en ontdek hoe we u kunnen helpen bij uw volgende sloop- of renovatieproject in Breda en omgeving. Wij zijn er trots op deel uit te maken van de beweging naar een duurzamere toekomst, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken aan het realiseren van uw visie, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties.

Vermeulen & Zonen Sloopwerken: uw partner in duurzaam slopen. Ontdek onze expertise in renovatiesloopwerken en asbestsaneringen.Vermeulen Sloopwerken Breda (StreetView) De essentie van het slopen is verschoven, van domweg platgooien en opruimen, naar een milieu vriendelijk proces waar het sorteren van afkomende materialen reeds bij de bron geschiedt. Er word ook gesproken van het selectief slopen dan wel demonteren van een object. Wij streven bij de sloopwerken naar een niet recyclebare fractie van minder dan 2% van het totaal af te voeren materiaal.- SloopwerkenCirculaire SloopGebruikte SloopmaterialenRisico Dragend Circulaire SloopPrecisie DemontageAsbestsaneringCirculaire Demontage –   Chroom6 – Circulaire Pareltjes – CO2 ReductieHoutPlatenDeurenKozijnenMetaalDakpannenSanitairIsolatieVerwarmingTrappenTuinVerlichtingBrandpreventieElectronicaHekwerkenKeukens en Rioleringen.