Circulair = hergebruik;

Onze handel in gebruiktesloopmaterialen, gevestigd aan de nieuwe bredasebaan 18K te Breda, lijkt eenvoudig maar niets is minder waar. Het hergebruik van gebruikte sloopmaterialen vraagt o.a. om expertise, ervaring, zorgvuldigheid, geduld en een ruime opslagcapaciteit maar vooral een groen DNA. Via onze gebruikte sloopmaterialen handel op meer dan 20.000m2 vinden gebruikte sloopmaterialen uit onze sloopwerken en renovatie sloopwerken hun weg terug naar de markt en in de samenleving.

Klik op onderstaande foto om rechtstreeks naar onze online voorraad te gaan.

Zoekt u iets wat u niet vind, mail of bel ons. Door de wisselende samenstelling van de voorraad kan het zijn dat er producten nog niet ingevoerd zijn. Check daarom onze voorradigheid.

 

Gberuiktesloopmaterialen

Hergebruik = minder milieubelasting
Bij onze renovatiesloop, totaal sloopwerken en transformatie projecten halen wij herbruikbare sloopmaterialen en grondstoffen uit de gebouwen. Hiermee leveren wij een circulaire toegevoegde waarde in de overgang van sloop naar bouw. Gevolg: hergebruik van sloopmaterialen levert een mindere belasting op voor het milieu. De materialen hoeven niet opnieuw te worden geproduceerd en verwerkt. Daarom wordt hoogwaardig hergebruik steeds vaker toegepast. ( Upcycling )

Sloopmaterialen voor een scherpe prijs; dat is de essentie van www.gebruiktesloopmaterialen.nl. Op onze website vind u een uitgebreid assortiment van sloopmaterialen die afkomstig zijn uit onze eigen sloopprojecten en renovatie sloopwerken van o.a. woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten, rijksoverheden, particulieren, vastgoed eigenaren en bouwaannemers. Ons doel? Ervoor zorgen dat wij een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan een circulaire maatschappij.

Gebruiktesloopmaterialen